Fırat Ortaokulu

Vizyon: Her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirilmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır.

Misyon: Büyük düşünebilen ve bunu hayata geçirme çabasında olan, insanların mutluluğunu hedeflemiş, milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup geliştiren, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek,dünya çapında bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.

Başarılar:

Saatler: 08.20-15.00
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://766749.meb.k12.tr

Adres - NORÇİN MAH. IŞINLI KÜME EVLERİ NO: 9 BOZOVA / ŞANLIURFA

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - IRMAKBOYU MAH.KAYAÖZÜ MEZRASI KAYAÖZÜ SK. FIRAT/KAYAÖZÜ ORTA OKULU SİTESİ NO 28 BOZOVA / ŞANLIURFA

Adres - NORÇİN MAH. IŞINLI KÜME EVLERİ NO: 9 BOZOVA / ŞANLIURFA

Ulaşım öğretmenler kendi özel araçlarıyla sağlamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık il merkezine 75 km , Bozova merkezine 38 km dir. Halfeti 50 km dir.